superkracht

Workshopmiddag 'Ontdek jouw superkracht'

Leeftijd jongens en meiden van 6 - 10 jaar

Datum zondag 17 september a.s.

Tijd 14.00 - 16.00 uur (inloop vanaf 13.45 uur)

Locatie Sportcentrum van Houdt | Luykendreef 3 | Leiderdorp

Kosten € 17,50 (betaling vooraf op basis van factuur)

Direct naar het inschrijfformulier >>

Meer superkracht met 3 leuke en leerzame workshops

Superkrachtig zijn. Is dat niet gewoon het beste uit jezelf halen? ANS & Co gelooft dat ieder kind over superkrachten beschikt. Maar hoe gebruik je die zo goed mogelijk? Tijdens de workshopmiddag 'Ontdek jouw superkracht' groeit jouw kind op verschillende manieren.

Wat gaat jouw kind doen?

Op zondag 17 september a.s. staan er 3 leuke activiteiten op het programma:

Workshop # 1 Zelfverdediging

Jouw kind leert om sterker in zijn of haar schoenen te staan. Hoe ga je om met lastige situaties? Samenwerking met andere kinderen en respect voor elkaar staan centraal. De oefeningen tijdens de workshop zijn goed voor het zelfvertrouwen van jouw kind maar ook voor de motorische en fysieke ontwikkeling. Met elementen uit onder meer judo en karate.

Dit onderdeel wordt verzorgd door Mila van Rijn (judo en zelfverdediging) en Robin Zwaan (karate). Beide docenten geven les aan kinderen bij Sportcentrum van Houdt.

Workshop # 2 Gezonde smoothies maken

Gezond eten zorgt ervoor dat je sterker wordt. Maar hoe stimuleer je kinderen om meer groenten en fruit te eten? Door het leuk te maken! Tijdens deze workshop gaat jouw kind gaat zelf aan de slag met verse groenten, kruiden en fruit. Schoonmaken en snijden horen hier ook bij. En natuurlijk proeven hoe het eindresultaat is geworden. Na afloop krijgt jouw kind recepten mee naar huis.

Deze activiteit staat onder leiding van Sacha Schouten. Sacha is eigenaar van Fruit in de klas en ondersteunt scholen bij het ontwikkelen van een gezonder voedingsbeleid.

Workshop # 3 EHBO voor kinderen

Je bent nooit te jong om te leren. Zeker als het om EHBO gaat. Kinderen die weten wat ze kunnen doen om zichzelf of anderen te helpen voelen zich sterker. Wat doe je bij een fikse bloeding of bij brandwonden? Wanneer bel je 112 en welke vragen kun je dan verwachten? De onderwerpen in deze workshop zijn zeer gevarieerd en uiteraard aangepast aan de leeftijd van de deelnemers.

Kinderen gaan aan de slag onder leiding van Divera Kapteijn van EHBO Leiderdorp. Divera heeft jarenlang EHBO-lessen verzorgd op basisscholen in Leiderdorp.

Goed om te weten

Tijdens de workshopmiddag is er plek voor maximaal 20 kinderen. De workshop zelfverdediging doen we gezamenlijk. Voor de workshops smoothies maken en EHBO splitsen we de groep. Hierdoor krijgt elk kind persoonlijke aandacht. Alle workshops worden begeleid door ervaren professionals. Het doel is om met elkaar een leuke en leerzame middag te hebben.

 

 

 

 

 

 

ANS & Co | info@ansenco.nl | 06 284 282 67 | www.facebook.com/ansenco