glas versieren

Lekker knutselen: glas versieren

leeftijd 5 jaar (oudste kleuters) en ouder

Let op: ouders en verzorgers zijn ook van harte welkom

aantal lessen 1x op maandag 20 november

tijd & locatie 15.00 - 16.00 uur | OBS De Hasselbraam (aula)

kosten € 5,-

Direct naar het inschrijfformulier >>

Net voor de feestdagen heeft ANS & Co nog een leuke workshop in petto. In samenwerking met Eveline van Koetsveld van Ankeren (eigenaar van TOWI, speciaalzaak voor teken- en kunstschildermaterialen in hartje Leiden).

Wat gaan we doen?

Glazen potjes die normaal gesproken in de glasbak belanden gaan we omtoveren in sfeervolle waxinelichthouders. We gaan aan de slag met glasverf, vliegerpapier en klei.

Verschillende materialen

Voor elke leeftijd is er materiaal waarmee kinderen zich kunnen uitleven. Het is wel verstandig om kleding aan te trekken die vies mag worden. Heb je zelf een glazen potje of vaasje dat je wilt versieren? Neem het mee. Je kunt ook ter plekke uit de voorraad kiezen. Ben je ouder of verzorger en vind je het leuk om aan te schuiven? Je bent van harte welkom om mee te doen.

Over Eveline en TOWI Leiden

Eveline is moeder van Sophie en eigenaar van TOWI in Leiden. Als je dagelijks omringd wordt door allerlei materialen om mooie dingen te maken dan wil je zelf ook aan de slag. Of andere mensen kennis laten maken met materialen en technieken. Zo is het idee voor samenwerking ontstaan. Hartstikke leuk!

ANS & Co | info@ansenco.nl | 06 284 282 67 | www.facebook.com/ansenco